Oj vad tiden går fort!

Det är redag fredag och jag är ledig. Dock bara en dag. Är riktigt trött på mitt innesittar liv just nu. Så nu blir det ändring på det. I veckan var jag på fotboll, Bajen-Tps åbo det var nog den sämsta matchen jag sett. Som tur var hade jag trevligt sällskap =). Idag använde jag en kaffebryggare för första gången, Sara var här och tog en fika (hon måste ju kaffe). Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen utgång eller hemmahäng. Det hände en rolig grej på tunnelbanan igår en äldre dam kom satte sig brevid mig på tunnelbanan och gav mig en påse med värmeljus? Var kom det ifrån liksom???

Har det hänt er något roligt/konstigt denna vecka?

Fasching ikväll

Ikväll har min morfars band 30 års jubileum och det ska firas på Fasching. Jag ska dit med lilla mamma. Jag har ordnat min dator nu efter mycket om och men. Nästa gång det händer ska jag inte ta hjälp av någon inte ens fråga hur jag ska göra för jag får ändå ingen hjälp! Detta är andra gången jag fått ordna upp datorn ensam, första gången crashade hårddisken, vem fick fixa det? Jo, jag. Nej nu måste jag duscha och klä på mig.

Tjingeling

Påskafton!

Nu är det påskafton. Jag är hemma hos min morfar och har just ätit en delikat middag. Fick ett par jättefina örhängen utav morfar och Helena (min morfars fru=min bonusmormor). Imorgon jobbar jag långpanna=( men jag vill gå ut på stan ikväll och slå klackarna i taket! Någon som vill med? något mer har inte direkt hänt, jo, jag bondade med en granne idag i tvättstugan, wey!!! =) 
Nu ska jag försöka få tag i morbror en gång till annars tror jag nog att jag åker hem och sover!

Tjingeling

Problem!!!

Min dator har gått sönder! Därför kommer det bli segt med uppdateringar på bloggen men ska göra mitt bästa!
Igår så ringde jag min älskade lilla mamma när jag slutat jobbet, endast för att upptäcka att hon var stupfull!!! Det var sludder och lite besvikenhet hos henne (hon var besviken över att jag inte uppdaterat här inne) men framförallt hon var riktigt på lyset.. Av alla ställe som finns i Stockholm så gick hon Pub Anchor som ligger på sveavägen. Tydligen hade det varit massa små killar där (alltså dom var i min ålder) och hon hade tydligen bara stått vid entren hela kvällen, jag har ingen aning om hur hon kom till detta tillstånd men på något vis hände det. Jag var tydligen väldigt vuxen av mig igår pga att jag stannade hemma och gick å la mig i tid. Idag ska min vän Vickans syster få sitt barn, Madde kommer hem till mig vi ska se på Donnie Darko och äta påskgodis från mitt påskägg =)
Nu ska jag däremot gå och handla för kylskåpet är tomt igen.

Glad Påsk på er allihopa och ha en bra helg!

Grattis Mor!!!

Idag fyller min lilla mamma år. Det skulle vara kalas med tårta och sånt kl 14,30 men försov mig såklart. Hade inte heller köpt någon present men som tur var visste jag redan vad jag skulle köpa! Efter kalaset gick familjen (mamma, pappa och lillebror) ut och åt middag vilket var riktigt trevligt, jag retades med lillebror genom att dricka öl, eftersom han inte får (hahaha). Igår kväll såg ja the Village, den var väldigt läskig men jag kunde inte sluta titta, som alltid. Idag såg Hide and Seek oxå jätte creepy. Parlamentet hade säsongspremiär idag, det har blivit sämre eller så var det de att komikerna inte var så bra. Han den finlandsvenske kille är inte rolig för fem öre, samma sak med han Christoffer Appelgren eller vad han heter. Tacka vet jag Magnus Betnér, Johan Glans, Björn Gustavsson och Henrik Dorsin med flera. Nu har min enda lediga dag kommit till slut och jag sitter ner krupen i soffan och ser på Romeo and Juliette, det enda som fattas är en kopp te.
Hoppas alla hade en trevlig helg och är redo för den nya veckan!


Tjingeling

Äntligen ledig!!

Nu har jag äntligen jobbat klart min sex dagar långa arbetsvecka. Sitter nu i soffan och tittar på melodifestivalen. Vet nu även vad som hände när polisen var här i förra veckan!! Det var ett box mellan Bajenhulliganer och Gnagethulliganer (tänker inte refera dem som supportrar av den enkla anledning att dom tar till våld). Igår så var jag på Södermalm ett ställe med min kära mor och några gamla jobbarkompisar till både henne och mig (hon jobbade på OMX och jag hade mitt sommarjobb där) vilket var väldigt trevligt. Jag och Alex gick ut till rökrutan så kommer det fram en kille som börjar snacka med och han fattar inte grejen när vi inte svara, att det kanske är dags för honom att gå därifrån men nej, han ska stå kvar och snacka "tjejsnack"!!! Fulla män är nog de mest trögfattade varelser som vandrar på denna jord. Sen dela jag en taxi hem med Håkan, jätteskönt att åka taxi istället för nattbuss.

Ser nu även att en av Linda Bentzings dansare gick i min paralellklass i skolan. Skumt.


Näe nu orkar jag inte skriva mer



Tjingeling

Mystiskt blåmärke på insidan av benet!

Jag har fått ett mystiskt blåmärke på insidan av benet precis vid knäet. Har inte den blekaste aning om vad jag kan ha gjort??? Gårdagen blev mycket lyckad, en hejdundrans massa dans på dansgolvet. Mötte även Iman som shaka loss ordentligt. idag var det jobb, imorgon är det långpanna och lördag förmiddag. På söndag fyller min mor år så då blir det tårtkalas, fick en personlig inbjudan hem i brevlådan. Nu ska jag se på mash och sedan sova!

God Natt Stockholm

JA DU SARA!!!

Hej hopp!! klockan är nu alldeles (vet inte om det kommer bli så rättstavat i detta inlägg, jag ber om ursäkt i förhand!*) för mycket!! Jag har ikväll haft en underbar kväll med mina älskade vänner!! -Eftersom att jag hade tvättstugan så kom jag senare, men vad gjorde det!! Eftersom att jag inte druckit någon större mängd alkohol under den senaste månaden (två mellan öl) så blev det lite mycket med en flaska vin och två smiroff ice

Idag är en god dag!!si

Iförrgår berättade jag ju om hur de negativa sakerna med att flytta hemmifrån här är ännu en grej, TVÄTTSTUGAN!!!
Den är iochför sig inte så jobbig men ändå. Jag har fått en ny favoritlåt Robyn- whit every heartbeat, den är så härlig, så nu sitter jag och lyssnar på den och komponerar detta inlägg!=) Jag har oxå slutat upp att leva som jag brukar vilket innebär ute och festar/dansar i princip tre gånger i veckan. Har inte haft en ordenlig ute ikväll sen en månad tillbaka!!! Men det blir det ändrig på idag, ska hem till min älskade Kirke och dricka lite vin med järngänget och sedan röstar jag för utgång eftersom det var alltför länge sedan järngänget var ute allesammans! Jag kommer med en liten upp datering innan utgången!!


Att just ha lämnat boet!!

Det är inte lätt att flytta hemifrån, visst det är den bästa känslan i världen att äntligen slippa mor och far smat syskon men jävlar det är inte lätt. Nu har jag upptäckt det fina med att bo hemma, nummer ett disk, det blir mer disk än vad man tror och shit vad tråkigt det är och man kan aldrig komma undan! nummer två kylskåpet, det finns ju allting hemma hos mamma å pappa så tar jag en titt in i mitt och vad hittar jag! Jo, en liter mjölk, ett smörpaket och en ketchupflaska!! När hinner dom handla jag fattar det inte? Sen har vi nummer tre betala räkningar, det är sjuttioelva tusen st! Men det är helt klart värt det, men njut av tiden du bor hemma, den kommer aldrig mer tillbaka. Men jävlar vad party det kommer bli här i vår!! Innan fotbollen, innan utgången, alla ska få ta del av Martinas minnesvärda fester. Hannah, Fiona & Madde det kommer en ny pöka, kröka & rökafest inom snar framtid, hahaha. Nu ska jag pallra mig i väg till Ica Globen och införskaffa något annat än havregryn! 

Ciao

LA ink och i en annan del av Köping!!

Jag har haft min första lediga dag på över en vecka och jag har inte gjort ett skit!! Så förbannat skönt. Nu ligger jag eller sitter jag i soffan och ser på LA ink. Vet precis hur min nästa gaddning ska se ut nu och precis var den ska sitta, längtar nu tills jag ska göra den! Om en timme är det i en annan del Köping som troligtvis är det klockrenaste och skönaste programet som går på svensk tv. Innan det börjar måste jag hinna bada diska och ringa ett samtal. Nu måste jag sätta fart.

Polis & dippkatastrof i Skärmarbrink!!

Det hela börjar med att jag vaknar av Felix orkanstarka snarkningar ifrån vardagsrummet. Jobbar sedan mitt dagliga jobbpass. Klockan tio över åtta anländer Madelene till skärmarbrinks tunnelbanestation, när hon kommer upp till spärrarna möts hon av poliser som muddrar ex antal personer. När jag närmar mig stationen möts jag av en grupp poliser samt polishundar. När vi kommer in till mig ser vi att ett dussintal yngre män står uppradade utmed ett staket omringade av polis. Detta sker precis utanför mitt fönster! När vi lugnat oss från denna upplevelse så sjunker vi ner i soffan med en pottpurri av färska uppskurna grönsaker och holidaydipp(börjar låta lite som blondinbella) och en fet flaska fanta som tydligen är fel köpt, det var inte vanlig fanta utan hör och häpna fanta free... När fantan var uppdrucken och dippen var slut upptäcker vi att Madelene har halva dippskålen på hooden!!! Igår så var jag ute på krogen med Sara och hennes vän Nicole. Det var ett gäng oförskämda grabbar med oxå, varav en anstastade mina  boobs. Hur fräck får  man bli? Vad hände med  dagens unga grabs?

Jobbig dag idag!!

Jobbade till klockan tio idag! Eftersom att jag fortfarande är sjuk var det extrem jobbigt! Känner även att jag faktiskt inte har någon ork till att skriva! Men i morgon ska Hannah komma hit på middag blir trevligt. Måste sova nu.

God natt

Ny lägenhet!!

Då bor man solo!:D Hade varit jätte härligt om det inte vore för att jag blivit rå sjuk!:( Ska packa upp alla grejor imorgon på förmiddagen innan jobbet. Kollar nu på i huvet på Carolina Gynning, hon e ju ett gående skämt,haha. Jag lovar dig Sara att från och med nu ska jag bli så mycket bättre på att uppdatera bloggen! Nu ska jag sova och bli frisk.

RSS 2.0