Nu är det dags att börja komentera!!!!!!

KOMENTERA lite!!!

E-tuna!:D

Söndag el måndag klockan passerade nyss tolv. I lördags åkte jag iväg till min farmor i Eskilstuna. Hade inte trott att jag skulle ha så roligt som jag hade. När jag kom fram fick jag veta av en vän att Dia psalma skulle spela på kvällen!! Så jag gick hem till farmor och åt en mycket god middag, duschade, drack te och pratade lite med min lilla farmor om livet m.m. Vid halv tio begav jag mig till Lokomotivet i E-tuna, där tävlingen rockkarusellen hölls, eftersom min farmor är ganska orolig av sig fick jag inte ta mig dit på egenhand utan jag blev skjutsad. Var faktiskt väldigt skönt eftersom då fick jag lite tid med farmor ensam utan hennes Karl-Erik (inte för att jag inte tycker om honom, men ibland är det skönt att bara vara med farmor!). Eftersom jag endast känner Denise i E-tuna och hon var inte men samt att min kusin inte orkade hänga med, gick jag helt solo!! Men det gjorde inget för en polare jobbade där så han sprang mellan jobbet och mig (hehe). Dia psalma var jätte bra och eftersom det var en alkoholfri tillställning så blev det en fanta för min del (hahahaha...) men jag hade riktigt kul iaf. På söndagen el idag så åkte vi till tunapark (nån galleria) och kollade i affärer, jag inhandlade ett par solglasögon! Efter det åkte vi ut min pappas morbrors landställe och kolla. Efter tog jag mitt pick och pack och gick hem till Denise. Där bjöds det på kaffe, hon var hundvakt så vi en sväng med hunden som drog utav bara helvete. Sen satt vi och snacka lite. Jag är tydligen den enda som kommit och hälsat på!!!! Så nästa gång drar vi dit hela ligan=) sen var det  bara tåget raka vägen hem. Och nu har jag badat och ligger i sängen och ska sussa.




Så god natt stockholm och e-tuna, sleep tight

Nu är klippt!:)

Nu är det gjort och det är grymt snyggt!! jätte härligt och underbart!! Det är första gången i mitt liv jag har den frisyr jag känner för! Imorgon bär det av till E-tuna!!!

God natt

Nu är klockan 7:49

Jag börjar bli en morgonpigg jävel!! Jag vaknade för cirka 50 min sen, var ute och gick en promenix i det underbara vädret (det du morsan!), nu ska jag göra mig en tallrik havregrynsgröt, oturligt nog har jag inte kvar någon frukt så idag blir det bara havregrynsgröt och en kopp te! Klockan 16:45 idag så klipper jag håret, det här är en ganska stor grej för mig eftersom jag i hela mitt långa (tjugoåriga) liv endast haft långt hår förutom ett undantag i tvåan när jag hade page, vilket jag passade väldigt bra i för övrigt!

Nu kallar gröten, ha en grym dag i solen.

Kram

Dagen innan det händer!!!

Idag ska jag endast änga mig åt städning av min lägenhet som den är i stort behov av!! Efter det ska jag åka hem till mamma och pappa och dinera. Jag har kommit in i en period där jag bara lyssnar på två olika band, just nu är det The killers och Dashboard Confessional som regerar mina spellistor, känns riktigt skönt. Ett undantag är bara när jag städar då hård rock dominerar, haha. Imorgon klockan kvart i fem klipper jag av mitt långa hår och startar våren med en ny frisyr som jag borde gjort för länge sen=) På lördag lämnar jag stockholm för Eskiltuna där jag ska hälsa på min farmor och övningsköra. Hoppas att min kusin kommer och hämtar mig vid tåget, var allt förlänge sen jag såg henne. Sen har vi ju Denise som bor där, så det kanske blir en rejäl utekväll i E-tuna??? vem vet? Sen ska jag köpa en klänning jag har spanat på i två månader!!!

Nu ska jag ringa min vän Robin och diskutera matchen från igår..

Tjingtjong honkong.


P.s. glöm ej komentera d.s

Klockan e inte ens nio!!

Jag är uppe väldigt tidigt för att vara mig! När jag börjar klockan elva brukar jag inte gå upp förens tio i tio och vara ute i sista minuten!! Nu e jag uppe tidigt. Ska äta och gå till jobbet nu! Hej svej

Jag blir lite besviken!!

Tycker det är skit skoj att så många tar sig tid och läser min lilla blogg, men jag undrar varför ingen komenterar?????

Fasiken vad länge det varit sol!!

Nu har det ju varit kanonväder i evigheter!! Känner att sommaren närmar sig med stormsteg!

Om två veckor så har min allra bästa vän studentskiva ska bli riktigt nice med den. Den kommer hållas på Café Opera och det är rödamattan tema, vilket jag tycker är lite tråkigt. Idag börjar jag jobba klockan fyra (usch). Igår var jag med Madde när hon var och klippte sig, jag klippte mig oxå fast bara luggen! Men jag känner nu att min kära mor inte längre kan kontrollera mitt hår så nu är det bestämt, det blir en kort frisyr inom en snar framtid!!! Vet precis vad för kommentar som kommer komma "du kommer ångra dig" och "du ser ut som en liten tant". Tack för det stödet.... Nu ska jag städa upp lite till här hemma och sätta mig i solen och njuta.

Tjingtjong hongkong  =)

Söndag!

Igår stod i baren på Harley Davidsson färjan. Jag hade skit kul, känns nästan som om jag är född för att stå i bar! haha, alla var jätte glada och trevliga. Dricksen rullade in från och med första ölen och fortsatte rulla in under hela kvällen. Det är synd att det bara är mitt extra jobb! Jag fick även mitt köksbord i fredags samt att jag fick en bokhylla, men det finns inga skruvar till den!!! Måste ordna det. I fredags så drog jag hem till madde, vi hade en dunder kväll=. Idag så ska jag promenera bort till hammarbyhöjden och inhandla lite varor! Kanske även köpa en kopp kaffe och sätta mig i solen och läsa tidningen! Nu måste jag kila.


Hej svej!

Fredag!!!:)

Idag är jag ledig! Jag fick ett infall igår och gick på fotboll, hade ju ingen biljett men lyckades snacka till mig en för femtio spänn!!! Idag ska jag och Jimmy hämta ett köksbord och förhoppningsvis en bokhylla. Iveckan har jag varit på kellys med vickan. Vi träffade några mycket sköna människor från nyköping. Så nästa partystad som vi ska ta över blir Nyköping, so Nyköping watch out!! En annan sak som hänt denna vecka är att jag upptäckt att en kompis totalt dissar mig! både i telefon och på msn, vad är grejen?? Kan man inte säga vad felet är istället för att ignonera? Men lägger inte så stor vikt i det för jag har så mycket som händer i mitt liv just nu!! Tillexempel så ska jobba på mitt extraknäck i morgon som är på Harley Davidsson båten, där jag står i baren! Personligen tycker jag att jag äger där, det är liksom som mitt andra hem på någotvis. I kväll så drar jag och Madde till kellys igen, Henke står i dörren=) Isak kanske hänger på, han har tydligen inte varit ute på en månad så ja tyckte att det är dags och då finns det inget bättre ställe än Kellys, 24 kr ölen!

Nu pyser jag ut i solen

Match i morgon!!

I morgon är det dags för årets första derby. Min partner som skulle har övergivit mig så nu sitter jag här med en biljett över! Någon som vill ha? Igår så jobbade jag till klockan tio. Sedan begav jag mig hem till Sara, vi snaskade i oss en halv påse ostbågar och kollade på film. Music and lyrics, det var inte den bästa jag sett! Men däremot lånade jag hem några filmer, Kill Bill (en grym film enligt mig), Som man bäddar (var väldigt rolig faktiskt) och Fröken sverige (helt ok). Nu ska jag ta en dusch och åka till jobbet!

Ha en bra söndag allihopa.

Så klart att det finns mer i planeten!!

Min kära undrade om jag inte hade mer än bara fotboll i planeten för tillfället? Så klart att jag har det. Jag har väldigt mycket i min planet just nu, byte av jobb så fort som möjligt, få in mitt köksbord, hämta bokhylla och en heldel massa annat.
Igår så jobbade jag till klockan fyra efter det så åkte jag hem, skalade en morot och åt middag. Lite senare på kvällen min vän Anders på en snabb visit, mycket trevligt. När han sedan begett sig så somnade jag i soffan (inte bra), vaknade med ett ryck av att Vickan  ringde. Sedan var det chatt  på msn. Så här ser en typisk torsdagskväll ut i mitt liv Inte roligt och jag som skulle göra ett ryck och bli lite mer spontan!

Nu ska jag till iväg till mitt helvetes jobb! Hoppas jag överlever.

Nu är det igång på riktigt!!!

Nu är allsvenskan igång!!
Mer behöver jag inte säga än gå in och kolla in Södermalms stolthet.   http://youtube.com/watch?v=0jFy8Oamb28

Tyvärr har jag inte hajat hur man lägger in klipp från youtube!

Snart e man där!!!!

I övermorgon är det dags för årets första hemma match på Söderstadion, jag längtar något otroligt. Har redan börjat sjunga upp!=)

 
 Snart e man där!!!!


FORZA BAJEN!!!!!!!!!

En liten tår kom faktiskt!!

Nu har allsvenskan dragit igång!!:D Jag var igår och inhandlade biljetter till första hemma matchen! Fick då den hemska nyheten att ALLA klackbiljetter på norra var slut!!! Då fällde jag en lite tår, kan låta väldigt töntingt men så e det. Jag var och boxades idag oxå kändes riktigt bra. Sedan åkte jag till Icagloben och inhandlade jordgubbar. Så nu ska mumsa på dem. God natt

RSS 2.0