Hemma!

Nu är det måndag igen. Denna helg hade ett mycket stort innehåll, lördagen började med arbete och åka pula lite i lägenheten!:D Sen blev det utgång till snottys, en väldigt mysig liten bar på skånegatan. Söndagen var dessvärre hårdare jobbade till klockan fyra för att sedan cykla som en tok hem och packa å göra sig klar för kryssningen med Sara. Väl på båten blev det väldigt mycket alkohol, så mycket att jag frivilligt ville bugga!!! Vilket iochförsig var väldigt skoj, jag hadew blivit överaskande bra sedan sist tydligen. Sedan vaknar man måndag morgon med världens fetaste ångest över att man faktiskt är fast på en båt och kan inte komma hem, så lägger man till en pulserande huvudvärk så har man ett mardrömsscenario. Men da
gen blev ändå ganska behaglig. Det var i runda svängar det som hände. Nu är det dags att ladda upp inför en arbetsvecka.

Fredag

Japp, då har man börjat med något nytt då!! Vet inte riktigt vad jag vill få ut av den här bloggen? Jag kan börja med att berätta vem jag är.

Namn: Martina  Lundberg   
Ålder: 19 snart 20
Bor: ytterligare två veckor hos mor och far på söder, efter det bär det av till en perfekt etta med utsikt mot söderstadion i Skärmarbrink.
Yrke: Jobbar på en resturang på folkungagatan.
Familj: mamma, pappa och lillebror.


Ni kommer antagligen att få veta mer om mig genom bloggen i framtiden, nu sova och komma på ett riktigt bra blogg inlägg, för det här sög...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0